Medeniyetler İttifakı

Enstitüsü

MEDİT Akademik Faaliyetlerine Kesintisiz Devam Ediyor

Sevgili Öğrenciler,

MEDİT Ailesi olarak eğitim ve araştırma faaliyetlerimizi 2019 Korona Virüsü Salgını’nın neden olduğu sınırlılıklara rağmen, kesintisiz bir şekilde devam ettiriyoruz. İdari toplantılarımız ve derslerimizin tamamını, hatta haftalık sosyal etkinliklerimizi dahi on-line ortamda sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz. Bu süreci en verimli bir şekilde devam ettirmemizde büyük pay sahibi olan bütün idari kadromuza, kıymetli hocalarımıza, ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2020-2021 Akademik yılı güz döneminde MEDİT Ailesine katılmak isteyen öğrenci adaylarımıza bildirmek isteriz ki, başvuru sürecimiz devam etmektedir. Türk öğrenciler için son başvuru tarihi 15 Haziran 2020’dir. İster yüzyüze isterse on-line platformda devam etsin, eğitim sürecimiz yenilenen deneyimlerimizle birlikte inşallah daha da zenginleşmiş olarak devam edecektir.

En yakın zamanda yüzyüze görüşebilmek ümidiyle,

Selam ve muhabbetlerimizi  iletiyoruz.

“Bu da geçer yâ Hû!” – Hat: Halim Özyaz

Yıldız (*) işareti olan alanlar zorunludur